♥ Congratulations ♥

Thursday, March 17, 2011

Malam ni terasa macam nak update lak! Tataula kenapa hari ni suka sgt duk godek2 Yanfie's Cottage ni. Dan yang paling penting, masalah pada entry sebelum ni dah selesai!!! Rupa2nya ada error tang post footer tu! Adoiii...gara2 nak bagi cantik post footer, jadi error plak. So, terpaksa la balik kepada yang asal. Next time la cuba lagi tutorial tu.

Okla...berbalik pada tajuk entri malam ni. Yanfie just nak congratulate pada semua kawan2 yang baru bertukar status... Ni kan musim cuti sekolah, so ramai sgt yg berebut nak kawen! Hahaha... Ramai jugak kawan2 Yanfie yg baru kawen last week. Dan Yanfie dapat banyak jemputan ke majlis kawen tu. But unfortunately, semua kenduri Yanfie x dapat pergi!! Sorang kat Utara, Selatan, Barat, Timur...jauh² sume...

Terima Kasih di atas jemputan tersebut, dan minta maaf juga sebab x dpt menghadirkan diri ke majlis korang k... Stiap hujung minggu, Yanfie ada kelas, lgpun kelas plak sebok dgn assignment, test, quiz and etc. Apa pun, Yanfie dari jauh sentiasa mendoakan yang terbaik untuk korang k...

Special love for:
♥ Nur Azlina Nuriza a.k.a Pingu
♥ Adaa Mazlan
♥ Annes Rus-Idayu
♥ Chu Pluto a.k.a Yana
♥ Norazimi a.k.a Mimi
♥ Kerol
♥ Cik Narisa a.k.a Nana
♥ Dan member² lain yang x disebut namanya di sini. X ingat coz terlalu ramai kan.... =)

Ni beberapa keping gambar yg Yanfie kidnap daripada FB, sori ye gurls, saja nak siarkan walaupun tnpa kebenaran!!! Hahahaha......

Semoga berbahagia, selamat menempuh alam perkahwinan & belajar la menjadi suami/isteri yang baik ok. Bila la majlis untuk Yanfie plak yer? Haha...insyaallah kalau dah sampai jodoh & waktunya. X perlu terburu-buru, sbb kita perlukan yang terbaik untuk hidup kita. Yang terbaik di dunia akan menjanjikan yang terbaik di akhirat. Amin~ PEACE ♥


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. hehehe.. cepat2.. ;)
    Cun semenye.:)

    ReplyDelete
  2. @mimi K.mi : turn ore lambat lagila... hahaha... Tahun depan plg awal.. =)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe