♥ Cuti Ber'blogging' ♥

Monday, March 21, 2011

Dear ols...huhu, sedih la nak kena mengurangkan cket time untuk ber'blogging' ni. Atau mungkin terpaksa cuti terus drpd meng'hupdate' Yanfie's Cottage untuk sementara waktu. Tapi persoalannya mampu ker? Mesti buhsan hidup ni....

Bukan ape, bulan Mac & April asyik busy dengan assignments yang berlambak², quizzes & tests every weekend, and final exam @the end of April. Wawawawa....x tahan rasa! Kepala otak leh jem, final nanti agak² nye otak terus collapse!!!

Nak kena study....jadi mcm girl comel ni kan! Baca buku je... Yanfie lak part kena baca membaca ni mmg fail la...plg x suka!!! Adoi.... Terpaksa berkorban la demi masa depan! Yang penting xleh nak give up sekarang! E-PJJ masih panjang! Hoho....chaiyok² to Yanfie. Hopefully pengorbanan ni sentiasa diberkati oleh-Nya & dibalas dengan kejayaan! A+, A+, A+....I want A+ ♥ Amin~



You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. hehe study beb jgn x study, gud luck, tp boleh je blogging :D

    ReplyDelete
  2. hakhak...terlalu byk komitmen kepada study! takut utk berblogging... tengs kak =)

    ReplyDelete
  3. baguihnye......msti korang ( + zue n isma) excellent punye la..gud luck

    ReplyDelete
  4. @aneesz nasib baikla klu excellent..haha!! Sy bermasalah dgn subjek economi!!! Siyes babe!!!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe