♥ Faceblog ♥

Saturday, March 19, 2011



Hye geng....ni adalah entry yg terakhir untuk malam ni, tapi yg pertama utk 19/03/2011. Haha..pening baca erk? Xdela, Yanfie nak share something ngan korang! Petang tadi Yanfie telah di add oleh Hazirah Mahadzir di FB. So, tanpa berfikir 2x, Yanfie terus approved sebab dia girl kan. Hahaha.... Tengs for adding me ye dik!!!

Dan masa tgok wall FB Hazirah ni, Yanfie ternampak pasal THE FACEBLOG ni... Lepas baca The Faceblog ni, baru la taw ape fungsi dia kan... Rupa2nya tu tempat mengumpulkan semua blogger kat Malaysia ni. Theme Faceblog ni pun pink.....wahhh!!! I loikee...!!! So, mohla kita bersama-sama utk meramaikan ahli dalam The Faceblog ni ok. For further info jom ke THE FACEBLOG


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. yawww!nama sy di'mention' lalaa~.alaa.akak,sy pon org yg kenalkn.hehe.lau x,tataw gk sal faceblog nih.heee

    ReplyDelete
  2. Hahaha.....xpela!!! dah mmg akak terbaca lam FB awak, jadi akan mention jela!!! x salah kan?! =)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe