♥ Introduce... ♥

Thursday, March 17, 2011

Selamat petang... Dalam masa 5min saki baki yg tinggal sebelum melangkah keluar dari ofis, Yanfie just nak share sedikit kemajuan dan menjadi kebanggaan kepada diri Yanfie sendiri. Hahaha, sila jgn kutuk k... 1st time try buat header yg transparent & cursor sendiri.. Dan ini hasilnya sepertimana yang korang boleh tengok kat Yanfie's Cottage ni....


Dan ini plak rupanya cursor buatan sendiri...


Baru je nak belajar, so x berapa nak cantik sangat la kan... Tapi ape pun bangga sebab usaha buat sendiri... Yanfie x ada software Photoshope, so Yanfie just guna Photoscape & GIMP. Guna ape yg ada jer ♥


You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. saya amat jeles sebab saya xreti..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. saya pun x reti, terpaksa belajar step by step, merangkak mcm baby... Hahahaha =)

    ReplyDelete
  3. Amboi cun nye.. jelez tol.. x reti le nk wat macam2.

    ReplyDelete
  4. @mimi k.mi, hahaha...belajar jela! Hiburan ni, kdg2 stress jgk bile terpaksa fikir @ bila x menjadi!!!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe