♥ Kenapa x Menjadi??? ♥

Thursday, March 17, 2011

Hari ni x ada apa nak cerita pun sebenarnya... Hahaha!!! Cuma pagi tadi sempat BW pagi, so terjumpa 1 tutorial yang memang dah lama Yanfie teringin nak buat kan. Tutorial tu adalah tutorial mcmna nak letak status Twitter dekat header tu! Tutorial tu Yanfie terjumpa di blog Nieysa Syahirah.Alahai...comelnya blog dia. Klu perasan kat header dia ada status Twitter.

So, Yanfie try la buat ikut step yang dia ajar tu kan! Tapi dah byk kali cuba, tapi x menjadi pun.. Ni hasil yang Yanfie dapat lepas buat tutorial tu..

Hasilnya...header blog Yanfie jadi double lak... Huhu, so upset sebab x berjaya!!! Dah hantar komen minta pendapat Nieysa ni, hopefully dia dapat tolong...Tolong ye dikkk.....♥ Hihihi~

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe