♥ Lunch @Secret Recipe ♥

Friday, March 11, 2011

11032011 (Friday) ~ Hari ni sepatutnya bos masuk ofis....so pagi² dah ter'post' dalam kepala otak..."tengahari ni nampaknya xboleh kuar lunch! 2 jam duk opis jela...adoiii". But thanks God sebab bos x jadi masuk..... Horeeee... Ape lagi kan, sebab hari ni hari Jumaat, tempat wajib pergi adalah Alamanda! Hahaha~

Tapi Incik Hubby call ajak kuar lunch skali. So, terpaksa membatalkan date ngan my girl-friends untuk pergi merended kat Alam sama²... Bukan saja² nak mungkir janji k... Memandangkan waktu bersama² Incik Hubby dah suntuk sangat. You all mesti u all tertanya² kan kenapa??? Sbb ni last week dia kat cni, dia akan mula kerja di Terengganu, so lepas ni terpaksa berjauhan dengan Incik Hubby! Ok, sedih sangat²....uhuk²!!!
Ok, so dat day...Yanfie kuar lunch ngan dia. Destinasi pilihan?! X jauh pun, sbb masa keluar, jam dah hampir kul 1. Kitaorg pergi je dekat Giant Seri Kembangan, sebab ada barang nak beli barang cket. Banyak juga barang, sume stok barang makanan! Hahaha...Incik Hubby takut sangat makwe dia ni kelaparan kan, sbb dia dah xada di sisi!! Xpela, yg penting Incik Hubby yang tolong bayarkan, barang² makan saja sudah mencecah almost rm100.. Dah ciap shopim², baru kitaorg g lunch. 

Ok, Yanfie belanja Incik Hubby makan, so Yanfie pilih untuk makan di Secret Recipe.... Nyum²...sedap ♥
Thai Fried Rice + Caffe Latte (Incik Hubby)
Noodle Tom Yam Kung + Apple Juice Kasturi (Yanfie)

Lastly, sempat hadiahkan Incik Hubby a slice of Moist Chocolate Cake... Yummy²..Incik Hubby asyik tersengih je..hakhakhak!!! Tapi syg nya x sempat nak snap pic...Tapi nak upload gak pic ni.....♥
♥ Pinjam daripada Mr. Secret Recipe


You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. nasi goreng tu nampak shedap nya ..

    ReplyDelete
  2. ala comelnya.mesti untong encik hubby tu dapat u.hee

    ReplyDelete
  3. hahaha...untung ker? alhamdulillah klu die berfikiran camtu ♥

    ReplyDelete
  4. waaa shedapnye.....hehehh.....hubby keje jauh da tu.....sabar ye... :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe