♥ Naughty Kiss ♥

Monday, March 28, 2011

Naughty Kiss/Playful Kiss/Mischievous Kiss...Ehem²! Ok..gempak je tajuk entri ni. Tapi xde sensor² @ versi 18sx kat sini ok, sila jangan salah faham @ silap tengok..haha! Okla, sebenarnya nak bercerita pasal Korean Drama ni. Best wehhh!! Cite ni tayang kat 8tv, setiap hari Sabtu, jam 6.30petang - 8.00malam. So, sekarang ni setiap hari Sabtu memang wajib tengok cerita ni (kalau ada kat rumah la kan).

Pelakon cite ni adalah Kim Hyung Joong (Baek Seng Jo - BSJ) dan heroinnya adalah Jung So Min (Oh Ha Ni - OHN). Ok, cerita ni pasal Oh Ha Ni ni seorang student yg sangat 'clumsy' orangnya!!! Comel sangat dia dalam watak ni..character dalam cerita ni sangat sesuai dgn dia. Dia jatuh cinta dengan Baek Seng Jo yg sangat sombong & dingin orang nya! Mesti korang dah boleh bayangkan camne penerimaan Baek Seng Jo kat Oh Ha Ni ni kan...

Satu hari, rumah OHN runtuh sebab gempa bumi, so, kebetulan ayah OHN ni mmg kawan baik dengan ayah BSJ. Mulai hari tu, OHN dan ayah dia tumpang rumah family BSJ. Wahh...peluang baik untuk OHN mendekati cinta hati dia. Mak BSJ sangat sukakan OHN, coz dia dah lama nakkan anak perempuan tapi..kebetulan jugak mak OHN ni dah lama meninggal dunia. So, mak BSJ layan OHN dgn baik² sgt. Tapi dapatkah OHN dapat melembutkan hati BSJ??? Nantikan.....

Mmg banyak part yg kelakar! X sabar nak tengok part BSJ jatuh cinta dengan OHN... hahahaha~
Korang nak taw x? Kim Hyung Joong ni baru berumur 24 tahun, dah Jung So Min ni baru je berumur 22 tahun. Masih muda² sumenya. Dan yg paling penting, dorang ni mmg bercinta (dalam mimpi Yanfie la...) Xboleh bla...siap mimpi sebab addicted sgt ngan cite ni. Hahaha~ So sweet ♥

You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. @ieka haha...nak notti² ngan saper? Kalau dapat Kim Hyung Joong ni leh la jugak notti²... Xpun dapat Baek Seng Jo...kahkahkah~

    ReplyDelete
  2. mcm best je, dah berapa episod cite ni? :D

    ReplyDelete
  3. thanks bg information...nk tgk gak la..dah lama xlyn cte korea nie~~:D

    ReplyDelete
  4. @Titu Tita Mmg best kak, kelakar dgn gelagat Oh Ha Ni...

    ReplyDelete
  5. @PrincessEmo Faiz Hahaha...yana dah tgok habis cite ni, kat Youtube! X sabar sgt nak tgu ending sbb sekali seminggu jer!!! ^_^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe