♥ Apa nak buat dengan MALWARE ni??? ♥

Wednesday, May 18, 2011



Tiba-tiba nak masuk ke belog Yanfie's Cottage, automatik akan keluar warning ni.... Mesti ada yang teragak-agak untuk masuk ke belog Yanfie kan??? Yanfie pun x pasti kenapa...tengah bertanya pada yang pakar lah ni... Sebenarnya mana ada virus apa2 pun...korang leh tekan dekat Yanfie bulatkan kat atas tu....

Harap-harap boleh settlekan dengan segera...berharap pada yang pakar lah!!!



You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. Buang save energy mode tu.. :).. InsyaAllah hilang..

    ReplyDelete
  2. @Arif Azmi
    Tulah, sebab dah lama pakai save energy mode tu, jadi dah x ingat kat mana coding nya... Boleh tolong x?
    Tengs ^______^

    ReplyDelete
  3. @Arif Azmi
    Ok, saya dah jumpa!!!
    yeyyy...dah hilang!!!
    tengs a lot En.Arif!!! ^______^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe