♥ Bloglist Cik Cempaka ♥

Thursday, May 12, 2011


Terima kasih kepada Cik Cempaka kerana telah datang menerjah Yanfie's Cottage buat pertama kalinya. Semalam dah p terjah belog Cik Cempaka, tapi ari ni baru sempat nak join & buat entri Bloglist Cik Cempaka ni.

First time melawat CC di belog beliau, dan belog CC sangat comel...siyes! X tipu okey, kalau u ols x caya, boleh tengok sdiri, sila picit di sini. Yanfie ni kan memang over excited kalau ternampak something yang comel. Ada pakai doodle jugak. Belog beliau simple je, tapi sangat nice, dan jelas menunjukkan personaliti pemilik yang kreatif.

Xde kritikan setakat ni untuk CC, tapi kalau ada Yanfie akan update dari masa ke semasa okeiii, CC pun sudi² lah meng'komen' Yanfie's Cottage okeiii T____T. Jomlah beramai² join BLOGLIST CIK CEMPAKA ni, tarikh tutup 30 Mei 2011.

Yanfie sudah follow CC jugak, keep in touch! Have a nice day CC & nice to meet you! (^_________________^)




You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe