♥ Hobi Lama Kini Kembali ♥

Monday, May 09, 2011

Apa hobi lama yang korang dah lama ditinggalkan??? Hurmm....salah satu hobi lama Yanfie yang telah lama ditinggalkan adalah membaca NOVEL! Okay....dulu sangat addicted dengan novel, masa nak meningkat remaja...dulu kan suka berangan²...hahaha!!! Tahun yang paling banyak membaca novel adalah pada tahun 2005 (tahun untuk Exam SPM).

Sengal kan....hahahaha! Siyes cakap, time nak exam penting tulah, paling sibuk membeli & meminjam novel². Dan hasilnya dapat result yang cukup² makan untuk masuk 'U'. Tapi x apply 'U' pun, apply Politeknik jer, dalam tempoh tu sempat merasa masuk ke Form 6 selama 3minggu. Sempatlah masuk ke Tingkatan 6 (Biologi). Lepas dapat offer Poly, terus masuk Poly lah.

Eh², berbalik pada tajuk entri ok. Kenapa tiba² mengigau nak baca novel balik??? Mentang²lah final exam dah abih, sem baru lak lambat lagi nak start. So, tiba2 teringin nak mula balik hobi ni. Dan begitu excited nak g kedai buku untuk mencari novel² ni :



Korang perasan x apa persamaan di antara ketiga² novel ni? Cepat jawab ^_____^ Jawapannya adalah penulis yang sama iaitu AREILA SAHIMI. Harap² Eila x baca entri ni...hahaha! Saja jelah nak jadi silent reader beliau. Actually, Areila Sahimi ni adalah classmate Yanfie di UiTM, so teringin nak baca hasil penulisan beliau. Sape nak mintak otograp beliau? Cepat angkat kening...Yanfie leh tolong !(@______@)!. Hope beliau dapat terbitkan novel baru beliau tahun ni. Keep going dear ♥


You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. fullamak..kwn ngn novelis..
    nak novel free bley? haha
    kim salam kt dy..n minxkn sign yer :)

    follow sy klau sudi :
    http://nazlifestory.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah member jadi penulis novel? kagum sgt2 rase..
    nanti nak pinjam eh yana.hehe..lom beli dh siap tempah kn ahaks

    ReplyDelete
  3. @M Fizan M Fizan : hahaha, kebetulan mendapat kawan baru yg juga novelis. Insyaallah, nanti sy sampaikan salam pada dia!!

    ReplyDelete
  4. @Cik Cammy Lia Mila : smlm dah g Alam, nak cari novel tu, sume dah habis stok kat MPH tu, pg tadi baru beli on9 lah....hahahaha! Nanti sampai gtaw!!! ^_____^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe