♥ I'm Free ♥

Tuesday, May 03, 2011

Setelah 3 minggu berhempas pulas dan membuat pengorbanan yg sangatlah besar, akhirnya hari ini, tamatlah Final Exam. Oyeahhhh....kami bebas, merdeka daripada kekangan exam yg sgt meng'stress'kan tu. Hahaha!!! 3minggu, just 3paper... Tapi stress yg amat sbb lambat sgt habis! Kan senang kalau sume paper dihabiskan dalam 1minggu jer, ini ambik masa 3minggu taw!! Perghhh...mmg stress giler!

  1. 21/04/2011 - Economic (yg plg lemah & 1 haram pun x paham bab x minat lgsg)
  2. 27/04/2011 - Business (yg ni rasa plg confident nak jawab, tp quite tough jugakla soklan nya)
  3. 03/05/2011 - Office (paper ni agak ngeri...even agak senang, tp lecturer!!! Mak aihhh...strict nak mampus, kedekut markah! Scary kan)
Rasa tersangatlah lega selepas habis last paper tu...rasa nk p jerit kuat² kasi semua org dengar betapa leganya saya! Terkena plak dgn wedding Kak Ngah yg berada di tgh2 antara paper ke-2 dan ke-3.

So, lepas habis paper ke-2 pada 27/04, 28/04 gerak balik ke kampung. Pada 02/05 balik semula ke Putrajaya, dan pada 03/05 terpaksa tempuh last paper. Gamble je pegi jawab last paper tanpa study...terbaekkkk dari ladang la !@_____@! Mana sempat nak study, lik kg busy ngan kenduri. Masa tu tawakal jela jawab exam sbb x study kan. Alhamdulillah, klu nak dikira dgn keadaan (x study), boleh dikira aku dapat jawab byk gak la soklan masa tu. Alhamdulillah...syukur sgt!

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe