♥ Tupperware Malaysia @ KakakShop GA ♥

Monday, May 23, 2011


Hari Isnin dah bermula ^______^. Buat permulaan, Yanfie nak join GA Tupperware ni. Yanfie dijemput terus oleh penganjur GA iaitu KakakShop. Terima kasih kak... Sebenarnya banyak jugak syarat-syarat untuk masuk GA ni, tapi Yanfie cuba buat jugaklah, mencuba nasib. Lagipun mesti hadiah nya special kan. Yanfie juga nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada Suami & Baby KakakShop...semoga panjang umur dan sentiasa diberikan kesihatan yang baik oleh Allah s.w.t buat Kakakshop sekeluarga. Tapi x pasti lah umur suami Kakakshop, maybe dalam tengah/akhir 30an kot...

Checklist :

  1. Letak 1 gambar Tupperware Kakakshop di FB anda & tag 5 orang rakan - Done
  2. Jadi friend kakakshop@yahoo.com di FB - Done (tapi blom diapproved)
  3. Tulis 1 entry bertajuk "Tupperware Malaysia @ Kakakshop GA" - Done
  4. Letak banner ni di entry tersebut & di sidebar anda serta linkkan ke blog ini - Done
  5. Wish Happy Birthday - Done
  6. Teka umur suami Kakakshop - Done
  7. Tinggalkan nama anda link penyertaan, ID follower & nama facebook anda diruang komen. - Done
Kalau ada sapa² yang nak join, jomlah! Pergi ke GA Kakakshop sempena Hari Lahir suami & anak beliau. Tarikh tutup 24 Jun 2011 ♥


You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. salam

    Minta edit tajuk blog ni kepada "Tupperware Malaysia @ Kakakshop GA"

    ReplyDelete
  2. jemput2
    Jom join contest senang ni, menang sehingga RM500 =)

    ReplyDelete
  3. Salam

    PEMENANG GA:

    http://yanfie.blogspot.com/2011/05/kakakshop-ga.html

    sila email kat akak ye alamat dan butiran diri
    email : kakakshop@yahoo.com

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe