♥ Penantian Berakhir Jua ♥

Thursday, May 05, 2011

Sebenarnya banyak benda yang nak diceritakan c0z terlalu banyak benda yang berlaku dalam tempoh 5minggu ni... Okla, skrg Yanfie mulakan cerita pertama bertajuk "Penantian Berakhir Jua". Cewahhh...gile skema ayat!

Tanggal 26 April 2011 (Khamis), jam 2.18am, bertempat di HUSM Kubang Kerian, maka lahirlah seorang insan baru, maka bertambahlah bilangan ahli keluarga Yanfie. Penantian untuk mendapat anak buah perempuan (Niece) akhirnya tercapai. Wahh...begitu excited semasa menerima mms, gambar anak buah baru. Then terus upload kat FB via Facebook for BlackBerry® smartphones. Terkejut jugak bila tengok pica tu, sbb sebijik macam abang (Irfan Danial) masa lahir dulu...

Akhirnya dah cukup sepasang anak buah Yanfie. Yanfie terus jer kelam kelibut (bak kata Fyqa Weeqa) mencari nama untuk baby baru. Saja jela nak mencadangkan, mana taw terpilih (macam masuk contest lak). Ibu Na & Ayah Li x offer suh carikan nama pun, tp biar r...nak cari gak! ^______^ Akhirnya dapatlah nama yg berkenan. Saja cari nama yang match dgn abangnya.

  1. Muhammad Irfan Danial (abang)
  2. Nur Irdina Damia (adik)

Masa tu mmg dah excited gile nak balik kg, kebetulan memang dah apply cuti & dah plan balik kampung untuk wedding K.Ngah. Dan setelah dipersetujui oleh Ibu & Ayahnya, baby baru disahkan bernama NUR IRDINA DAMIA BINTI MOHD FADZLI. Tapi sayangnya, x sempat la nak belikan hadiah baby, len kali la gugurl claim yer, Cik Teh x sempat nak belikan pape bab excited sgt nak balik. ^_____^


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. lebih kurang nama ank buah mila lah... Nur Damia Ardini.. hihihi.. nama ni pon mila yg tlg pilih.. ahaks

    ReplyDelete
  2. @Cik Cammy Lia Hihihi...kebetulan lebih kurang nama anak sepupu gak "Nur Alia Irdina"...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe