♥ Serabut & Kusut ♥

Thursday, May 19, 2011

19052011 ~ Hari ni pagi-pagi lagi, mood : serabut dan kusut! Betol² x ada mood untuk kerja. Tulunnn...saya nak balik!!! Xtaulah kenapa....haishhh!! dah suruh si serabut & si kusut ni p maen jauh², tapi dorang xmau!

Terbaca kisah seorang sahabat tentang perjalanan hidup beliau, membuatkan Yanfie tiba-tiba ingin menilai diri saya sendiri! Okay, Yanfie insaf sekejap... Tiap-tiap hari dikelilingi dengan macam² ragam manusia, ada yang penuh dengan masalah, ada yang excited, ada jugak yang ter'over' excited, ada yang biasa² aja, dan ada jugak yang macam xada perasaan! Semua tu hanya luaran semata², di dalam? Hanya diri sendiri yang tahu...kan3? Lumrah hidup manusia, x pernah lekang daripada masalah...

Yanfie sendiri pun penuh dengan masalah! Tapi...biarlah, fikir positif je, setiap orang ada masalah dan rahsia tersendiri! Xkan semua nak bercerita kat orang kot...itu bukan Yanfie okeiii... Yanfie lebih suka pendam masalah sendiri, tapi dalam masa yang sama berusaha untuk cari jalan penyelesaian... Lain orang, lain caranya kan... "What the contributing factors of stress and how to cope your stress?" Ermmm....Yanfie boleh jawab tu, tapi nak buat tu, bukan senang ^_______^



You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. @Cik Cammy Lia
    Setuju 100%...sabar je boleh! kalaulah otak ni ada fungsi delete, cut, copy, paste....

    ReplyDelete
  2. tol tol..sabar tu paling penting la dalam segala-galanya

    ReplyDelete
  3. kadang2 kite kena muhasabah diri
    dan bertindak drastik
    hehe tp nak bertindak itu perlukan
    keberanian yang tinggi!

    yana pasti boleh! go chaiyok! :)

    ReplyDelete
  4. @CutieIntan
    Sabar itu separuh daripada iman
    ^__________^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe