♥ Tolong Carikan Idea ♥

Tuesday, May 10, 2011

10052011 ~ Dari minggu lepas lagi memikirkan hadiah untuk 11 Mei 2011 (esok). Hadiah yang bersesuaian untuk besday My Love Mr.Yogi. Hurmm..tiap² tahun pasti pening untuk pk nak bagi hadiah apa! Susah untuk orang lelaki ni, klu hadiah untuk orang perempuan, xdela complicated rasanya.

Kalau ikutkan, nak belikan jacket je untuk beliau. Jacket yang beliau memang inginkan! Haruslah bajet dalam RM300++. Yang menjadi masalah adalah, x pandai la nak pilih size untuk beliau, hahaha... Kalau bawa tuan punya badan, kompom² x surprise dah. Korang ada idea x? ^_______^ Kekompiusan + Kefeninan nih ♥


You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. sgt comeyyy kete kat header kamu...hehehe
    apakata usha size baju dia....=D

    ReplyDelete
  2. @PrincessEmo Faiz Hahaha...klu dulu lagi kelakar, ciap bawak pita pengukur ag klu time nak beli bju utk dia...
    Ukur pjg bahu die...tp dah lupe lah berapa, tp jacket kan nak kena beli besar cket...

    ReplyDelete
  3. hehe petua untuk beli jacket kaum adam, senang je tgk pada ketinggian dan size badan.

    kalau tinggi 175 dan ke atas = size L

    Kalau tinggi 175 dan kebawah = size M

    hehe selamat mencuba :D

    ReplyDelete
  4. @Cik Jari Tembam Wahh..Kak CT begitu expert. Hahahaha..
    Boleh diguna pakai...bab x bese beli jacket.
    Kalau t-shirt tu pun, size xleh caya, lain-lain brand, lain plak saiznya..
    Btw, tengs kak =)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe