♥ Wedding Angah ~ 29042011 - 01052011~ ♥

Monday, May 09, 2011

30 April 2011 yg lalu adalah hari bersejarah bagi K.Ngah Yanfie, iaitu Hari Perkahwinan beliau dan pasangan!!! Pada 29 April 2011 (Jumaat), selepas solat Jumaat, beliau selamat diijabkabul, dah sah sebagai Isteri orang. 30 April 2011 (Sabtu), kenduri di rumah kami dan pada 01 Mei 2011 (Ahad), Rombongan menghantar menantu (kenduri sebelah lelaki). Sangat cepat prosesnya kan, sekali harung jer...

Wedding ni jugak sebab utama Yanfie perlu balik ke kampung, last 2 weeks. Walaupun dengan keadaan agak busy dgn final exam, tapi terpaksa balik jugak lah! Lagipun no more next time, sekali seumur hidup di hari penting beliau. Jom view beberapa keping pixca beliau & pasangan pada hari tersebut.




Beliau dah selamat menjadi isteri orang. Yanfie jugaklah yang terpaksa menjawab soalan m.cik² & sedara² yang teringin nak taw giliran Yanfie pulak! Hadoiii...malas tol nak menjawab!!! Yanfie x pk pun lagi pasal ni ok, sekarang lebih fokus pada kerja & study... Kalau seru dah sampai tu, Insyaalah akan ada lah tu... Hihihihi @_____@

Apa pun, Yanfie nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Kak Ngah & Abg. Imat (Abg.Ipar), semoga perkahwinan kamu berdua kekal hingga ke hujung nyawa! Dan kepada Abg.Imat, selamat datang ke keluarga kami. Kami menerima kamu dengan hati yang terbuka ^_________^



You Might Also Like

9 person(s) poked me!

  1. memang ada iras muka yana, cuma yana comel lagi hehe anyway selamat pengantin baru kepada kakakmu :)

    ReplyDelete
  2. Selamat Pengantin baru kaka Yana..hihi...

    Yana, kamu bile lagi? ahaks

    ReplyDelete
  3. @Cik Jari Tembam ada iras muka saya erk??? Hahaha...
    die byk ikut sebelah ayah, saya ikut sebelah ummi!!! Btw, tengs kak..

    ReplyDelete
  4. kalau dari tepi ada iras,dah nama pun adik beradik hehe :D

    ReplyDelete
  5. @Cik Cammy Lia Ah...tidakkkk!!!
    Jgn ditanya soklan itu, tensi utk menjawabnya ok...
    Mila dululah, kamu kan kakak ^____^

    ReplyDelete
  6. Dah review! :) http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/05/review-blog-yanfies-cottage.html

    ReplyDelete
  7. @Arif Azmi Adik beradik katakan!!! Wajiblah ada iras ^_____^

    ReplyDelete
  8. @Arif Azmi Tengs...sy dah join, siap follow dah... Tqvm ^_____^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe