Follow Me @snm.yana

Tuesday, June 7, 2011

♥ Ben Ashaari Ajak Tukar Link ♥

Hai semua...Selamat Petang! Semalam saya x sempat nak join segmen ni. Hari ni x sangka Abg. Ben Ashaari buat lagi sekali segmen ni. Trimas pada Abg. Ben. Salam Perkenalan kepada semua yang menyertai segmen ni. Kepada yang baru nak join segmen ni, boleh klik....



103 comments:

  1. jom tukar2 link...

    followed :)

    http://salimharmanain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nak tukar link dgn kamoo :)
    http://tintaburuk.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  3. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  4. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ReplyDelete
  5. ok sudi tukar

    http://qiszana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. orait..
    jom tukar sekarang
    wink2~
    tq yeah....

    ReplyDelete
  7. @Lulu caldina
    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  8. @Qiszana
    Yanfie Follower ke-358. Salam Perkenalan!
    Yanfie dah masukkan u dalam bloglist!


    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  9. @shafika

    Yanfie Follower ke-37. Salam Perkenalan!
    Yanfie dah masukkan u dalam bloglist!


    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  10. @TWEETY BERT
    Yanfie Follower ke-396. Salam Perkenalan!
    Yanfie dah masukkan u dalam bloglist!


    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  11. ok sy berminat tukar link dgn awk...
    sy dh letak blog awk dlm bloglist sy dh

    http://sweethoney01.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. @Apple Sweet
    Yanfie dah follow (975th) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  13. ok, jom tukar...

    http://jayjamilul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. dah dear :)

    http://anisaniesa.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  15. hehe..jom2 tukar..dah masukkan link awak..

    http://ceriagurlz.blogspot.com

    follow awak juga ^_^

    ReplyDelete
  16. @@}--niEra--
    Yanfie dah follow (210) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  17. @jay_Jamilul
    Yanfie dah follow (58) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  18. oke..tukar link jom..!
    dah letak yanfie dlm bloglist owg..

    http://titewtawan004.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. @anis aniesa
    Yanfie dah follow (231) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  20. @sweet_sour
    Yanfie dah follow (115) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  21. jom tukar..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. anne dah letak link yanfie...

    jom tukar juga

    http://annscape.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashari-ajak-tukar-link.html

    follow too

    ReplyDelete
  23. nad minat...nad dah listkan..:)

    ReplyDelete
  24. jue datang..singgah n follow yea..:-)

    http://firdnurjue.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html?

    ReplyDelete
  25. ok..sy berminat,...

    jum la tukar link sme ye..

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/

    done following u as well

    ReplyDelete
  26. jom tukar link! dah masukkan dalam list ;)

    ReplyDelete
  27. okay!! kita tukar2 link eh!! jap kita nak buat blog list yg baru.. :)

    ReplyDelete
  28. nak2 tukar link kembali..

    http://jejakkakikukecil.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  29. jon tukar link..awak dah ade lam bloglist yuyue..yuyue da follow awak :)

    http://www.pwencessyuyue.co.cc

    ReplyDelete
  30. @gadis melayu
    Yanfie dah follow (402) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  31. @Ms. Ann
    Yanfie dah follow (364) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  32. cak..berminat juga..cik sakura dah masukkan dalam bloglist..nanti tengok dekat bahagian from ben ashaari ye..

    ReplyDelete
  33. @Nadya O'Conner
    Yanfie dah follow (344) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  34. LM juga berminat..dah letak blog anda pun di puteri.klik saja show...salam kenal.rajin2 singgah blog LM okey

    ReplyDelete
  35. @Firdnurjue
    Yanfie dah follow (257) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  36. @SoLy SoLicious
    Yanfie dah follow (380) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  37. @Ceria Gurlz
    Yanfie dah follow (121) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  38. http://nurulblink2.blogspot.com/2011/06/blog-exchange-link-d.html

    sudah..:D

    ReplyDelete
  39. @Cek's Zaitun Othman
    Yanfie dah follow (354) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  40. @Hidayahsalleh
    Yanfie dah follow (123) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  41. @FasiHaH SupiaN
    Yanfie dah follow (919) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  42. @yuyue
    Yanfie dah follow (1402) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  43. @cik sakura
    Yanfie dah follow (268) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  44. @Lydia Miza(Aidyl Azim)
    Yanfie dah follow (2489) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  45. @Cik Muda Nurul:)
    Yanfie dah follow (298) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  46. yanfie..LM pun selesai mskkan dlm bloglist.tp bab follow tu mmg minta maaaf byk2,sejak blog LM meragam LM tak berjaya follow mana2 blog.tak tau naper.LM cuba sedaya upaya follow secepat mungkin.tp bila blogwalking mmg LM akan terjah blog yg ada dlm bloglist.jika yanfie rasa tak puas hati sbb LM tak dpt follow..yanfie leh unfollow LM semula dan tarik semula blog LM ya,maaf byk2.LM bg tau awal2 ni.

    ReplyDelete
  47. @Lydia Miza(Aidyl Azim)
    Hye Lydia...It's ok dear! Nanti da ok, leh la follow yerp... Lgpun tiada unsur paksaan samada nak follow @ x.
    Nanti jgn lupa lawat Yanfie's Cottage selalu k... Tengs ^______^

    ReplyDelete
  48. saya berminat nak tkar link :) http://mynamealia.blogspot.com . sye dah letak awak dekat bloglist saya :0

    ReplyDelete
  49. ok. jom tukar link

    http://dinihusaini.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  50. @Alia Natasha
    Yanfie dah follow (585) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  51. @DINI
    Yanfie dah follow (39) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  52. Miss Yanfie :)
    Salam Perkenalan jugak.

    ReplyDelete
  53. ok..cik Am sudi..:)

    jom list...

    http://amniey91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. singgah jap !

    jum sesame tuko link :)

    http://anakgadischot.blogspot.com

    ReplyDelete
  55. follow u..jgn lupa saya punya..:)

    liailnia.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. yeay! jom kita tuka link..
    dah masuk dlm bloglist~~

    :)

    ReplyDelete
  57. hye.. jom tukar link.. :)act, saya sudi tukar link dgn kamoo.. sweet

    ReplyDelete
  58. jom tukar..... dah letak your link dlm sweet tukar list.......

    ReplyDelete
  59. @c u m u h a m a
    Yanfie dah follow (118) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  60. @Akusipenulisblogygmalas..
    Yanfie dah follow (37) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  61. @amniey91
    Yanfie dah follow (162) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  62. @Laili
    Yanfie dah follow (337) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  63. @iqin
    Akak dah follow Iqin & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  64. @Awish_hawa
    Akak dah follow Hawa (167) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  65. jom tukar2 link nak x???

    http://sukedukeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  66. @Cik NY
    Akak dah follow adik NY (227) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  67. @Shakirin Abdul
    Yanfie dah follow (49) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  68. @anem ahia
    Yanfie dah follow (138) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  69. http://adramycien.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  70. saya berminat tukar link dgn anda
    http://blogfarha.blogspot.com

    selamat berkenalan!

    ReplyDelete
  71. @Amanina Nasuha
    Yanfie dah follow (93) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  72. @Atika Farha ;D
    Yanfie dah follow (221) & dah masuk dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  73. SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA.. pls add link sy.. http://eiz1004.upprofits.com/

    ReplyDelete
  74. @UpProfits
    Sudah add & follow juga!
    Salam Perkenalan....

    ReplyDelete
  75. blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

    ReplyDelete
  76. salam..

    setuju tukar link!

    http://grey-hippo.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    tq

    ReplyDelete
  77. Assalam...okey sy terima pelawaan kamu & dh senaraikan dlm bloglist "SUKA SAMA SUKA" di blog sy. :)

    ReplyDelete
  78. @RozSyah
    Salam Perkenalan.

    Followed (583) & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  79. @CT NoArIzAh ArIs
    Salam Perkenalan.

    Followed (256) & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  80. As Salam..
    follow n jom tukar link..
    http://wawaluvaddien.blogspot.com

    ReplyDelete
  81. dah letak dlm list rajin skodeng..jom exchange...

    http://aanie.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  82. salam perkenalan...
    fahmi singgah sini :)
    jom tukar link...
    hepi blogging =)

    ReplyDelete
  83. terima kasih dtg ke blog saya....saya dtg dari blog incik ben

    ReplyDelete
  84. @wawa_addien
    Yanfie dah follow (120) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  85. @MamaEma
    Yanfie dah follow (716) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  86. @aanie
    Yanfie dah follow (601) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  87. @Muhammad Khairul Fahmi
    I'll be there soon.
    Tengs 4 visiting...

    ReplyDelete
  88. saya dah masukkan akak dalam bloglist :)pertukaran selesai <3

    ReplyDelete
  89. @Shakirin Abdul
    Tengs Dik, awak mmg dah masuk dlm bloglist akak ^______^

    ReplyDelete
  90. http://ctqueen.blogspot.com

    tukar link balik...dah follow n masukkan dalm bloglist blogger gurl comel..

    ReplyDelete
  91. @MaiRa QuEeN

    Yanfie dah follow (944) & masukkan dalam bloglist!
    Salam Perkenalan.

    Followed & Exchange Done ^______^

    ReplyDelete
  92. okey.jom tukar link...
    http://sabrinaazhar.blogspot.com

    ReplyDelete
  93. hai salam kenal...izinkan saya berkongsi link dengan kamu ye...apa yang baik kita berkongsi bersama..

    http://lensaselebet.blogspot.com/2013/09/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  94. hai salam kenal...izinkan saya berkongsi link dengan kamu ye...apa yang baik kita berkongsi bersama..

    http://lensaselebet.blogspot.com/2013/09/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete