♥ Fall In Love ♥

Sunday, June 05, 2011

Ehem3...I'm fall in love? Dengan sape pulak nih??? Bukan fall in love with someone okeh, cukup dengan Mr.Yogi sorang jerk ^_______^


Yanfie jatuh hati dengan cerita ni ha.... Nora Elena! Alah...cite yang tengah famous kat TV3, Isnin-Khamis, jam 7.00petang. Dulu Yanfie x pernah follow pun cite2 bersiri macamni. Tapi orang sekeliling asyik duk bercerita pasal drama ni, termasuklah Mr.Yogi. Jadi Yanfie pun try lah tengok hari Senin lepas. Sekali tengok, alamakkk...dah tersangkut! Suka2 sangat cite ni, tambah2 lak sebab Aaron Aziz yang berlakon. Drama ni adalah adaptasi daripada novel "Kasih Yang Suci", karya daripada Meen Zulaikha, keluaran Alaf 21 (Tahun 2007). Best sangat... Hari Khamis lepas terpaksa balik lambat, sebab bos ada kat ofis, 7.40pm baru sampai rumah! Malam tu terus tengok ulangan di tonton.com.my, episod 16. Fuhh...rasa xnak miss cite ni, even 1 episod pun.

Lagi 1, nantikan drama Ombak Rindu... Cite ni mmg Yanfie dah lama tunggu, novel karya Fauziah Ashaari ni memang dah hampir 10x khatam baca (masa sekolah menengah dulu lah...). Yang lagi best, sebab Aaron Aziz berlakon jugak! Hahaha...


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. hehe kan dah melekat, tp seth tan memang fenomena sekarang :D

    ReplyDelete
  2. @Cik Jari Tembam
    memang dah melekat kak...
    Tp jalan cite drama ni, x sama dgn dalam novel 100% kan?

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe