♥ My Badmood Day ♥

Tuesday, June 21, 2011


Hari ni hari "my badmood day"... Huhuhu! Sedey.. Macam banyak benda jadi sekaligus. Saya suka berada di ofis, atleast kat ofis ada member² yang boleh bersembang dan bergelak tawa. Bila balik je umah, terus jadi stress. Jadi macam orang asing di rumah sendiri. Kalau boleh balik, nak terus pejam mata, dan tido!


Arghhh...lately suka terkurung je dalam bilik. Macam x hepi dengan life sekarang. So bored!!! Xde benda interesting yang boleh dibuat. Tiap² hari hanya rutin harian biasa je.. Xde aktiviti tambahan pun! X enjoy pun dalam menempuhi hari² yang tiba. Cehh..ada gaya macam ayat orang dah puas hidup x?














Mode :
Rasa nak amik cuti 1/2 bulan tanpa gaji dan balik
kampung. Agak² bos bagi tak??? (T________T)



You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. sy pun pernah rasa camtu..pastu sy mencari hobi dgn menjahit..alhamdulillah minat dan hobi dah jadi sumber pendapatan tambahan..sgt gembira bila deliver baju kt customer dan customer hepi dgn hasil tgn kita..

    cari la hobi mcm bc novel ke, menjahit ke..at least balik keje xbosan lagi..

    ReplyDelete
  2. cecube cecube terai mintak tengok hehehe

    ReplyDelete
  3. hehehe~~ bos bg tp boss yg sorg lg tu xbg...ssh dia nnt klu kamu xde...hakhak kucar kacir idop zul nnt...hehehe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe