♥ Myvi 2011 ~ Launched 16 Jun 2011 ♥

Thursday, June 16, 2011

Actually sebelum ni ada terdengar dah pasal Myvi Edisi Terbaru 2011 ni. Rupa²nya dilancarkan hari ni di PWTC oleh YAB Timbalan Perdana Menteri Malaysia (info ni baru tahu). (^^,) Adakah saya tidak peka? Oraitt..bkn nak bercakap pasal peka ke x peka kan, just nak buat review sikit pasal Myvi baru ni.

Ada 3 pilihan model : Standard, Premium & Elegance.

Eh², nape ada Elegance? Bukan dah ada Persona Elegance? Macam xada nama lain da nak guna. Ok, ignore it. Tapi kesemua model ni masih menggunakan enjin macam Myvi lama, enjin dengan kapasiti 1.3L. Myvi Elegance kompom² yg paling mahal coz paling lengkap dengan semua aksesorinya. Yanfie nak review pasal Elegance sebab macam berkenan yg ni kan. Harga bermula daripada RM53,900.00 dan boleh mencecah hingga RM57,908.00. Boleh tahan mahal jugak kan? Tapi berbaloi lah dengan aksesori yang disediakan.

Pilihan Warna Bagi Myvi Elegance :
Mystical Purple (Metallic),
Ebony Black (Metallic)
Ivory White (Solid)

Jom Review Pixca Myvi Elegance 2011...




(0 0)
.---oOO-- (_)-----.
╔====═════════════════╗
FURTHER INFO : MYVI ELEGANCE
╚====═════════════════╝
'----------------------oOO
........|__|__|
.......... || ||
....... ooO Ooo

You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. memang cantik.. ada gps lagi tu.. wahhh.. canggih..

    ReplyDelete
  2. @Park Min Rin
    A'ah, cantik & nampak lagi canggih..
    Dan harganya pun lagi 'canggih' la.. Hahahaha (^^,)

    ReplyDelete
  3. wah myvi baru ni eksesori dalamannyer canggih seyyy huhuhu. tapi rege tak agak2 tau hiks

    ReplyDelete
  4. @MAPPIAU
    A'ah, boleh tahan rege die, saing2 pesona dah hanrganya...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe