♥ Result Dah Keluar ♥

Friday, June 17, 2011

17 Jun 2011 (Jumaat) ~ Alhamdulillah, akhirnya penantian yang ditunggu sejak bulan lepas lagi dah pun selamat ditempuhi dengan jayanya. Kalau korang student UiTM, korang mesti taw kan. Result peperiksaan yang sepatutnya keluar pada 02 Julai 2011 dipercepatkan ke hari ni.


Actually, semalam tido lewat gara² tgu jam 12.00am sebab excited nak check kan, sekali buka emel...x dapat²! Last sekali, pasrah je..lepas tu terus tido! Pagi ni bangun dengan bersemangatnya, terus on BB dan check emel. Ada pun, emel tu received jam 2.06am semalam. Nasib baik x tunggu sampai ke pagi. Hahaha...

Apa pun, bersyukur sangat² coz lulus semua subject. Sebelum ni agak berdebar coz subjek Eco tu yang memang rasa macam "gerenti failed", tp lulus dan lagi 1 subjek Office, yg tu x confident sebab Prof. tersangatlah strict okaiii... Tp alhamdulillah, coz semua lulus walaupun bukan dalam kategori cemerlang. Not bad la utk 1st sem, atleast lepas 3.0 pointer.

Tapi langsung xleh compared dengan result masa Dip dulu, pejam mata pun boleh dapat 3.5 above. Usaha sdiri taw, x pernah nak bodek² lecturer ^_____^. Tapi kena faham lah, dulu full time study, x heran la kan. Sekarang belajar part-time, byk faktor yang menghalang. Silap² klu x kuat semangat, boleh berhenti di tengah jalan r...

Apa pun, tahniah kepada member² yang dapat result cemerlang tu. Jumpa lagi bulan September ni taw. Gain more effort for next semester ♥

You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe