♥ Segmen : Jom Join Link Exchange Bergambar Fahmi ♥

Wednesday, June 08, 2011

Selamat Petang kepada semua. Hari ni Yanfie busy sangat, busy dengan keje yg menimbun² kat ofis ni. Lagipun hari ni bos masuk ofis, so...keje mmg non-stop! X sempat nak hupdate pape pagi tadi. Petang ni baru ada masa... Smlm pun teramatlah busy, tp bkn busy kerja, busy sebab join "Segmen Ben Ashaari Ajak Tukar Link". Malam ni Yanfie ada nak ceritakan sumtim pasal segmen ni. Tungguuuu...

Tapi sekarang Yanfie nak join Segmen baru ni. Tengs kepada Fahmi yang sudi singgah di belog yg comel x berapa nak banyak ni, comel cket je. ^_______^ Jom join...







Yanfie join segmen ni sebab....salah satunya sebab dijemput sendiri oleh tuan punya owner segmen ni a.k.a Muhammad Khairul Fahmi. Yang ke-2 sebab nak meramaikan blogger dalam segmen ni. Sebab lain ialah nak tambah kenalan blogger, semoga ada lagi orang yang sudi singgah di Yanfie's Cottage yer.. Klu nak cakap, leh buat list sebab banyak sangat, tp cukup lah ye setakat ni.

Cakap lebih x guna, jom kita pakat² join segmen ni ^______________^ PEACE.


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe