♥ Susulan Segmen Exchange Link BA ♥

Wednesday, June 08, 2011

Semalam (07/06/2011) semua bloggers kebanyakannya dah join Segmen Ben Ashaari Ajak Tukar Link kan? Ekceli segmen ni sangat berkesan,  memudahkan kita untuk menambah pelawat ke belog kita kan?! Ini bukan semata-mata untuk menaikkan trafik belog. Macam Yanfie, berblogging bukan untuk mendapatkan trafik, tapi untuk berhibur dan mengisi masa lapang. Sama jugaklah kita ber'FB'/Twitter/Fs dsbg. Betol x? Seronok sangat bila ada yang datang melawat.

Terima Kasih kepada semua yang sudi bertukar² link dengan Yanfie semalam. Hari ni pun masih ada yang datang melawat. Yanfie hargai sangat². Jemput datang lagi bila² pun yerk.. Link korang pun, Yanfie dah masukkan dalam Bloglist Exchange Link BA. Semua bloggers yang dah termasuk dalam bloglist, Yanfie pun dah follow korang taw. Hoppefully xada yang tercicir lah, kalau ada..tlg bgtaw okaii ^______^

Yanfie nak share pixca yang Yanfie sempat snap setelah seharian BB di'off' semalam, gara² xda bateri. Bukti keberkesanan segmen ni. Tqvm buat Abang Ben Ashaari yang buat segmen ni. Yanfie perasan Abg.Ben ada buat segmen lain hari ni, tapi x sempat nak joinlah sebab hari ni busy. Apa pun, jom tengok ni....



Ada nampak x? Haha...sila bulatkan mata korang klu korangg x nampak yer. 07Jun2011, jam 11.48pm, notifications di BB saya menunjukkan jumlah "606". Itu setakat 11.48pm je...tapi lepas tu bertambah² lg sehingga mencecah 900++. Yanfie saja biarkan sebab tgok angka tu, mak aihhh...gile malas nak delete sume. Percayalah, 95% daripada jumlah tu adalah berkaitan segmen ni. Terbaekkkkkk lah...

Sekarang kalau berminat, jom kita ramai² memeriahkan Segmen : Link Exchange Bergambar Fahmi. PEACE ♥

         (0 0)
.---oOO-- (_)-----.
╔═════════════════╗
   
SELAMAT MALAM SEMUA 
╚═════════════════╝
'----------------------oOO
             |__|__|
             || ||
              ooO Ooo


You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. hehe giler kentang! patah jari nak mendelete :D

    ReplyDelete
  2. yana jom join segmen ni ^_^


    http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

    ReplyDelete
  3. @Salim Harmanain
    Tengs datang melawat ^_____^
    Dtg lagi taw... hihihihi~

    ReplyDelete
  4. @Cik Jari Tembam
    Tahu tape kak, smpai tgu esok malam tu baru delete... hahahaha~

    ReplyDelete
  5. @Cik Jari Tembam
    oraittt...nanti sy join kak.
    Thanks tag nama saya!!!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe