♥ Yanfie's Cottage Bloglist ♥

Friday, June 03, 2011

03 Jun 2011 ~ Dah masuk bulan Jun, cepat nya masa berlalu. Hari ni 03 Jun 2011, bersamaan 1 Rejab 1432H. Bulan ni mesti ramai yg amik peluang untuk berpuasa, puasa sunat, puasa ganti, semua ada! Next week kot saya pun nak puasa gak! Al-maklumla bulan Rejab yang mulia ni, salah satu bulan yang banyak keistimewaannya dan pahala lebih untuk beribadat! Sabda Rasulullah s.a.w, "Sesungguhnya Rejab adalah bulan Allah, Syaaban adalah bulanku dan Ramadan adalah bulan umatku".

Okla, berbalik pada tajuk entri, dalam 2,3 hari ni agak sibuk, bukan sibuk dengan keje pun. Ada orang perasan x? Saya dah keluarkan semua widget bloglist saya di sidebar tu. Kalau ikutkan hati, memang nak letak semua bloglist, tapi terlalu banyak. Sebab tu saya membuat keputusan untuk mewujudkan Yanfie's Cottage Bloglist. Belog ni fungsinya hanya untuk meletakkan semua list blog yang saya dah follow. Lagipun Yanfie's Cottage kan dalam proses 'diet'...hahaha! Nak mengurangkan 'lemak' yang tepu ni...kena lah kurangkan sebanyak mungkin widget yang ada...


Tapi ruangan ni masih dalam pembinaan ye, belum siap sepenuhnya. So, banyak lagi bloglist yang belum dimasukkan. Jemput semua untuk meramaikan dan membanyakkan bloglist Yanfie ye. ^______^. Yanfie sempat belajar buat banner, hasilnya...


Tak adalah cantik sangat, 1st try. Hopefully lepas ni boleh buat yang lagi cantik. Btw, jom Exchange Banner di Yanfie's Cottage Bloglist ye!


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. yeay! jom kite puasa beramai2 :D
    hehe nanti akak join bloglist yana, nak pulang dah ni ^_^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe