Follow Me @snm.yana

Monday, July 25, 2011

Monday Morning

Monday, July 25, 2011 1 Comments


Kebiasaannya, jarang nak jumpa orang yang tertunggu² hari Isnin. Masing² semua malas nak keje! Dah jadi macam sindrom dah, setiap pagi Isnin je, semua malas nak kerja. Tapi since last week, semua orang tertunggu² hari Isnin (hari ni) kan! Sebabnya, hari ni hari gaji semua gomen servant! Hahaha~ 

.
.
.
.
.
.
.



Apa tunggu lagi, kepada semua gomen servant, jom p menghabiskan duet hari ni. =)












Friday, July 22, 2011

♥ Draft Blogger Baru ♥

Friday, July 22, 2011 4 Comments
22/07/2011 (Jumaat), hari ni baru terasa macam nak update Yanfie's Cottage! Kalau belog ni betol² boleh bersawang memang dah lama dah bersawang sampai x nampak rupa! Dah hampir sebulan x update apa². Bukan busy sangat pun, cuma macam x ada mood je nak update atau BW.

Bila dah buka, macam terkejut jugak, c0z format draft blogger ni dah berubah! Mula-mula tu macam terkial² jugak lah nak cari button² yang dikehendaki. Xtaw nak komen samada format sebelum ni lebih mudah @ yang macam sekarang. Nak kena try guna format sekarang dulu, baru taw camne kan.


Page Dashboard

Page (New Post)

Memang beza gile kan! Apa pendapat korang? Format mana yang lebih cantik & mudah? Yang dulu @ sekarang. Jomlah kita memulakan transformasi dan menyesuaikan diri dengan format yang baru. Have a nice day ♥