♥ Draft Blogger Baru ♥

Friday, July 22, 2011

22/07/2011 (Jumaat), hari ni baru terasa macam nak update Yanfie's Cottage! Kalau belog ni betol² boleh bersawang memang dah lama dah bersawang sampai x nampak rupa! Dah hampir sebulan x update apa². Bukan busy sangat pun, cuma macam x ada mood je nak update atau BW.

Bila dah buka, macam terkejut jugak, c0z format draft blogger ni dah berubah! Mula-mula tu macam terkial² jugak lah nak cari button² yang dikehendaki. Xtaw nak komen samada format sebelum ni lebih mudah @ yang macam sekarang. Nak kena try guna format sekarang dulu, baru taw camne kan.


Page Dashboard

Page (New Post)

Memang beza gile kan! Apa pendapat korang? Format mana yang lebih cantik & mudah? Yang dulu @ sekarang. Jomlah kita memulakan transformasi dan menyesuaikan diri dengan format yang baru. Have a nice day ♥


You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. eh, dah tukar ke?? nape kita punye x tukar pun...

    ReplyDelete
  2. @aanie punye belom tukar erk? Camne saya nye dah automatik bertukar??? Tempias tranformers kot! Hahaha~ ;D

    ReplyDelete
  3. akak punya pun masih yg lama lagi ^_^

    ReplyDelete
  4. @Cik Jari Tembam
    Berperingkat kot kak! Xkan saya sorang plak... hahaha~

    Akak cakap lah camni : "Autobot, bertukar!" hahahaha~

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe