What's Up

Monday, August 15, 2011

15 Ogos 2011M/15 Ramadhan 1432H ( 2.45am ) ~ Hye all, Yanfie dah terlalu lama sangat x update apa² entri, dan x buka belog pun. Teruknya ada pemilik belog macamni kan! Yanfie's Cottage dah menangis air mata darah kot, gara² tuan punya x amek kisah pasal dia lagi... Hahaha~

Just because...almost 2 months not updated, so I dunno where to start over again!!! Malah, Yanfie tatau pun Yanfie ada menang GA Tupperware @ KakakShop GA. Sorry KakakShop, hopefully berlum terlambat untuk claim hadiah okeh?! ;) Nak nanges aseee....huhuhu!!!

Malam ni malam ke-3 xboleh nak melelapkan mata. Dah 2x setup sleep timer dekat mp3, yg bermaksud sudah 3 jam mengguling²kan diri atas katil, but until now, I'm still wake up. Waduhhh...minta dijauhkan daripada penyakit INSOMNIA (difficulty geeting to sleep / staying sleep)! Wahaaaa....malam² ni duk cakap merapu plak! Nehiiii.......OMG!!! Just stay up until 'sahur'...huhuhu~




Oraitt..sebelum tu, nak wish Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak kepada semua umat Islam di seluruh dunia dan Malaysia khususnya. Walaupun dah basi, tapi belum terlambat kan. Semoga kita dapat memanfaatkan & menggunakan masa di bulan Ramadhan ini dengan sebaik²nya. Selamat Bersahur, Selamat Berbuka dan Selamat Ber'solat' Terawih. Amin~

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe