1st Day

Monday, September 05, 2011

5 September 2011 @ 7 Syawal 1432H - Hari ni 1st day bertugas selepas seminggu ber'c0ti' sakan hari raya. Takde lah sakan mana pun, sebab orang lain, ramai lagi yg masih bercoti kot, ofis pun masih sunyi sepi.. Huhu, belom puas bercoti, rasa nak lik kg lagi... Hari ni plak Yanfie sorang² kat ofis, yg lain masih bercuti, (jeles menebal di situ)! Haha...

Datang kerja tanpa mood kerja, ingatkan pagi² boleh relax nak cari mood! Tapi belum sempat datang mood, baru 2minit duduk atas kerusi, kerusi pun belom panas lagi, tapi dah dapat call daripada 'orang tu'! Amboi..niat nak spot check lah tu Yanfie ada kat ofis ke x...lepas tu keje datang dengan lebatnya macam air hujan! Oraittt..ayat bese lah, "sume urgent, kena buat cepat'!

Hari ni terpaksa jadi PA a.k.a Kerani a.k.a PAR. Wahhhhh....weh korang, cepat² masuk ofis, esok jangan ngada² nak sambung cuti plak yerrr~ Sume still under control even sorang² handle ofis hari ni. Cuma sekarang menghitung waktu untuk pulang, mau ketiduran plak, penat drive dari Kelantan-Putrajaya semalam, selama 8jam 30minit pun belom hilang lagi taw... Adios Amigos ♥

You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. Hehe sungguh "ceri" bile bekerja dengan bos terchenta! takpe esok ofis meriah semula, nanti boleh lar buat jamuan raya :D

    ReplyDelete
  2. xberubah2 lg ke 'org tua' tu yana....hikhik kesian kamu....

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe