.::Aman::.

Tuesday, September 13, 2011

Hari ni bos @ pegawai tak masuk ofis, so rasa sungguh aman. Dapat buat kerja & buat hal sendiri dengan aman. Hari ni banyak juga masa terluang. Walaupun masa rasa macam lambat berlalu, tapi...tataula nak diistilahkan sebagai apa! 'I'm very happy' lah...hahaha~

Pagi : Belajar cara² nak tukar format music, daripada Audio kepada mp3, mp4 & banyak lagi la. Dan akhirnya berhasil. So, lepas ni dah xada masalah lagi kalau mahu copy lagu daripada CD. Senang saja ok.

Petang : Xada sesi pembelajaran apa², cuma sibuk mendownload icon² yang kiut miut... Saja nak tukar selera, asyik icon yg sama kat Desktop @ PC. Banyak sangat icon comel² yang boleh kita download kat Icon Archive ni.


mail icon
Contoh






You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. harini penat telefon cakap jerit2 hahaha wah comel je icon2 tu, nak try gak lar ^_^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe