.::Contest : Pencarian Bloglist Fahuna::.

Friday, September 23, 2011

Salam Petang. 


Yanfie dah lama x masuk apa² contest! So, kebetulan petang ni rajin plak nak join Contest:Pencarian Bloglist Fahuna yang dianjurkan oleh Fahuna ni. Memandangkan ni 1st time Fahuna anjurkan contest kan, so jom kita join, tanda sokongan kepada rakan blogger kita. Xada hadiah (material) untuk pemenang contest ni, tapi bagus untuk tambah kenalan. Jom join contest ni ramai-ramai hokeyy! 


Nak join? Tekan SINI.



You Might Also Like

7 person(s) poked me!

  1. hye3!! yana join segmen ni jugak =)

    good luck!

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen bloglist fahuna.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. dr segmen yg sama...salam perkenalan da follow awk jgak=)

    jemput ke blog saya
    www.piweeteacher.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hye..sy dr segmen yg sama jugak ..jom join segmen sy jugak.. tengah nak cari watak hantu tu.,.. anyway salam kenal yer :)

    ReplyDelete
  5. dtg dari segmen yang sama .. singgah sini follow awk ..
    jemput ke blog saya ye ..

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih sudi join!
    Semoga berjaya :D

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe