.::iPhone 5 Concept Features::.

Friday, September 30, 2011

Wanshang hao (Selamat Petang).

Petang ni YC nak berkongsi video pasal Iphone5 ni. Sharing is Caring. Ada kena mengena x? Haha.. Act, YC nk kongsi je sebab bila tengok video ni, rasa macam teruja, giler canggih Iphone5 ni. Jatuh hati la kat features die. Jom tengok...


Tapi agaknya, bile baru sampai di pasaran kat Malaysia ni erk? Bulan November kah? 
Atau tahun depan kah? Officially, Iphone5 akan dilancarkan pada bulan Oktober di US. 
Malaysia? Pihak Maxis tengah berusaha secepat mungkin... =)





You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. waaa hebatnya...hp tu...ribu-ribu lah harganya tu kan....

    upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. semakin canggih dunia sekarang ni kan..

    Selamat pagi Yanfies...

    Salam berkunjung dari blog Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

    Dah follow sini yang ke- 222 ye..
    Follow lah kembali kalau sudi. Hehe

    Ikhlas
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  3. hai, salam kenal dari saye, asy faro.
    nak ajak kamu usha blog saye.
    at least bole komen or bg kritikan on my blog for improvement.
    follow would be my extra bonus(only if my blog look interesting to you ok) =)

    http://asyfaro.blogspot.com/2011/09/selesai-medical-check-up-uitm-shah-alam.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe