.::Sekolah Lagi!!!::.

Sunday, September 25, 2011

25 September 2011 ~ Halooo.. Ni hao? Nimen hao ma? Cewahhh...berbahasa Mandarin plak. Nak bangga la ni sebab hari ni blajar Mandarin! Xiexie, Lee laoshi! (^__________^)

Hampir 5 bulan cuti sekolah (semester break) kot, sekarang dah nak kena g sekolah balik! Arghhh...tuhan je yang taw betapa malas nak bangun pagi tadi! Ditambah plak, dengan 'hidung yang tengah tersumbat'! Badan yg sedikit lemau & masih di paras suhu panas! Daku demam hokeiii! Tapi digagahkan jugak g kelas pagi tadi!

So far, class hari ni sangat best, lecturer2 yg masih muda, lecture pun xdela mem'boring'kan sangat, except subject TITAS. Tapi ngeri gile, hari ni dah bergunung dilambakkan assignment, presentation, quizzes! To all my classmate, let's fighting! ♥

Credit to HAFIZZI AZIZ

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe