.::Header Doodle::.

Thursday, October 06, 2011


Salam Petang (^______^)

Pagi tadi YC kidnap lagi 1 doodle comel dari blog FIZGRAPHIC. Comel sangat. Doodle Skirt Pink! Korang nak kidnap jugak? Tekan [Sini]


Doodle Skirt Pink

Comel kan? Yang paling best, free jerk! So, sambil² buat kerja, YC edit header baru pakai dua doodle yg YC dah amik kat belog beliau jugak. Bolehla, YC bukan *kretip* sangat pun nak edit² ni. Lagipun versi ekspress je.


Doodle Muslimah & Doodle Couple

Semua doodle ni ada macam² kaler & macam² version, tp doodle yang YC ambil semuanya kaler pink (for sure my *feberet* kaler)...hahaha! Credit kepada Hafizzi Aziz. Nanti bagi free doodle lagi hokeyyy! ♥


You Might Also Like

7 person(s) poked me!

  1. comey, huhu...susahnya nak click guna cursor tu

    ReplyDelete
  2. @Snazzy Naz
    Sy nya cursor ker? Hehe...ekceli tu 1st cursor blaja buat sdiri!
    Tp insyaallah, mmg dlm proses buat cursor len, yg lbh simple.
    Thanks utk comment ni. Really appreciate it! ^____^

    ReplyDelete
  3. comel2, saya pun tengah fikir macam nak nak buat header untuk blog saya ni..huhu

    ReplyDelete
  4. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe