.::Monday Blues #3::.

Monday, October 03, 2011

Selamat Pagi semua! Hari dah ari Isnin? Cepatnya... Yang lagi penting "Goodbye September, Welcome October"! Jangan x percaya, kita dah jejak ke bulan Oktober 2011. 

Tarikh penting Oktober? For sure... 
*07-10-2011 (dis coming Friday), nantikan Bajet2012...
*26-10-2011 (Rabu) - Happy Deepavali

Rajinnya YC update pepagi ni kan?! Paham² jelah, pagi² Isnin ni rasa macam lemau lagi, xde mood nak kerja...masing² duk layan mood weekend! Haishhh... ni kes "Sindrom Moody Monday Blues". 


Maybe dalam minggu ni, YC akan jarang update kat cni. Minggu ni quit busy cket dengan study. Weekend ni ada 3 quiz! OMG...x ready utk apa² quiz & presentation lagi. Hadoiiii... Rasa macam x sempat, xleh nak 'ketchup' la minggu ni... Btw, thanks pada yg sudi singgah di belog Yanfie's Cottage ni. Insyaallah, YC akan cuba untuk BW balik ke belog korang semua A.S.A.P ok. Wish me luck guys. Love ya ♥


You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe