.: Monday Blues #4 :.

Monday, October 31, 2011

Selamat Pagi semua!
(T__________________________T)

Korang apa khabar hari ni? Dah mula minggu baru kan, hope semua rancangan berjalan lancar minggu ni. Nak dijadikan cerita, pagi ni YC begitu bersemangat nak datang kerja, gara² dalam kepala otak, dah set "Bos xde, so boleh relax² kat opis". Tapi sampai je ofis, YC telah dimaklumkan pegawai kitaorang nak buat Staff Meeting plak pepagi ni.. Haishhh... Hilang segala semangat² yg dibawa dari rumah tadi.. (^^,)

Bila bos xada, pegawai 'berkenaan' mula la nak bermaharajalela okeiii. Nak tunjuk dia ada buat kerja la sepanjang ketiadaan bos tu. Buat apa nya nak buat staff meeting  bagai lagi, xde benda nak cakap pun, asyik duk ulang benda sama je. Yang paling x syiok, pagi ni tergopoh² nak siapkan minit mesyuarat lepas! 
(Haha...ni silap sendiri sebab selalu buat last minute!
Ok, tapi tetap nak salahkan 'orang' tu jugak. Pagi ni nak buat meeting, pagi ni jugak baru inform! Ni contoh pegawai yang buat kerja x ikut prosedur! Haha...


Dah kelam kelibut nak siapkan minit, nak tempah makan ape bagai. Bila dah last minute macam ni, x sempat nak order makanan sedap² da, nak xnak terpaksa order daripada Cafe ofis kat bawah tu! Dah r kitaorang memang dah blacklist cafe tu! Rasa nak p boommm je cafe tu! Walaupun nampak menyelerakan, tapi x rela den nak makan makanan tu! Haishhh...


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. hehe takpe hari ni bos takde kan? kite enjoy! :D

    ReplyDelete
  2. haaa.. betul2.. x selera.. kuis2 jer. hahha

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe