.::Rindunya::.

Wednesday, October 12, 2011


Hai semua...

Rindunya kat cni, rindunya nak update tiap² ari, rindunya nak BW, rindunya nak komen² belog korang, rindunya nak join bloglist/segmen/GA/contest... =(
.
.
.
Semuanya gara²  nak fokus pada kerja & study... Agaknya dah masuk 2minggu kot x mengadap tv. Asal balik keje, malam mengadap meja study, buat asemen, cari input, blaja (baca tapi x masuk otak)... Banyak nya nak kena pk, assignment, quiz, test, presentation..
.
.
.
Kalau sebelum ni bawak buku skolah datang opis, kononnya buat asemen kat opis, so balik umah, boleh tengok tv @ tido...Tapi sekarang, xde selera nak bawak buku datang opis, sebab pk, balik kang kena pk lagi pasal buku.. So, masa kat opis ni, kalau boleh nak fokus pada kerja, xnak pk sal sume tu... Haishhh! Ni pun curi masa utk update, nak mengadu kat YC ni... Huhuhu~

Nasib badan...



You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe