Ai Pun Nak Promote U Jugak (^^,)

Tuesday, November 15, 2011


Selamat Malam semua (^^,)

Sebelum nak mengadap assignment untuk sesi malam ni, nak hapdate la dulu satu entri. Nak bagitahu, entri ni adalah susulan daripada entri dari belog sahabat Yanfie iaitu Usna a.k.a Mama Haiqal yang comela lagi kiut miut macam Haiqal tu! Haaa..nak taw entri pasai ape? [Klik Sini] untuk baca k... So, lepas baca tu dah taw kan? So, teringin jugak nak promote novelis Areila Sahimi a.k.a Nurul Azalila Ahmad Sahimi ni. Areila Sahimi ni bernaung di bawah KAKI NOVEL ENTERPRISE. So, sah2 la novel beliau diterbitkan oleh Kaki Novel kan. Bangga la ada kawan kamcing yang berjaya macamni! Kalau korang taw, Eila ni mmg tersangat 'low profile' taw! Suka kawan ngan die! Time nak gossip2 ('retail therapy' gossip okeiii'), kompom nak cari die! Time nak tanya pape pasal study, die jgk yang dicari! Sebab tu Eila kena tabah jadi kawan Yana taw! Hahahaha~ Kalau Yana x kenal Eila personally pun, Yana tetap sokong based on your talent dear.

Bukan nak berbangga r, tapi Yanfie mmg dah ada koleksi novel2 Areila Sahimi ni. Koleksi novel beliau adalah Baju Pengantin Mak Andam (BPMA), Iman Suraya, 2x5 dan Yes Boss (latest)! (Kikikiki...Mama Haiqal jangan mara2 taw! Mama Haiqal mmg xbley baca novel daaa! Kena jaga Haiqal & asben jerk!) Yanfie mmg minat baca novel sejak dari sekolah, cuma lepas dah habis sekolah, hobi tu macam quite slow la sebab busy manjang dengan keje & study kan! Tapi still hobi lagi. Honestly, novel2 beliau bestttt...simple sebab xdela membebankan sangat kepala otak kita untuk berfikir! Jalan cerita pun xdela berat sangat @ complicated kan. Hahaha....x rugi kalau baca taw!



Yes, Boss! Novel ni dibeli 'directly/by hand' dengan Areila Sahimi! So, mmg wajib r pakej skali dengan otograp kan? (^^,)

11.11.11 lepas, Areila Sahimi ditemuramah dalam Nasi Lemak Kopi O di TV9 (jam 8-9 pagi). Tapi sayangnya, Yanfie x sempat nak tengok! Huhu...ada ulangan x Eila? Marah kat diri sendiri sebab x sempat tengok! Hehehe... Atleast tarikh 11.11.11 yang cantik tu dah terukir sejarah indah dan bermakna buat Eila kan (^^,)


Kepada sesapa yang belum ada koleksi novel2 beliau, boleh la p beli kat kedai buku sekarang. Sape2 yang duduk Putrajaya, pilihan terdekat adalah MPH Alamanda la kan? Hehe.. Selain tu, boleh jugak buat pembelian online di Kaki Novel Enterprise atau kalau nak berurusan terus dengan novelist Areila Sahimi ni, boleh jenguk belog beliau di Mata Pen. Harga istimewa buat korang taw!

*p/s to Areila Sahimi : Congratulations Dear! I wish u best of luck babe. U deserved to be proud of ur achievement & may ur future efforts be equally successful & rewarding. We luv u so much & wish u the very best.


You Might Also Like

3 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe