Candid Time Contest

Wednesday, November 30, 2011


Assalamualaikum w.b.t & Selamat Pagi.

Dah lama sangat x update apa² entri kat sini. Nak buat macamana, lately ni superb busy okeiii! Datang opis serabut pk pasal keje..keje menimbun², nak lunch pun x senang, kadang² x sempat pun! Balik rumah, serabut pulak pasal assignment! Tiap-tiap hari nak kena stay-up untuk siapkan assignment. Nak lebam dah mata ni... Hahahaha~ Weekend ni pulak lecturer nak buat kelas..haishhh! Superb lazy mode! 


Okla, berbalik kepada tajuk entri hari ni iaitu "Candid Time Contest". Act, Yanfie telah ditag oleh si adik manis Hazirah  Mahadzir! Thanks sis sebab sudi tag yer...tapi sorry jugak sebab lambat respond! Contest ni pulak dianjurkan oleh si adik comel Muna, FYI jugak, ni adalah contest beliau yang ke-3 ok! Rajin betol beliau anjurkan contest ni yerp (^^,) Hadiah pun sangat menarik! Hahaha... Ok, jom buat checklist untuk syarat-syarat contest :

Follow blog Muna ~ Compulsory okeiii (So, I'm done)
Buat satu entri ~ Tengah menaip ni (assumed as done)
Letak banner ~ Banner kaler purple kat atas tu (Done already)
Letak gambar candid (ramai²/sorang²) ~ ( Kat bawah - Done)
Tag 2 orang ~ Yanfie tag : Iyagi Beta / Yana Yusoff (Done)

Sebenarnya tatau nak letak gambar mana! Xde gambar candid yang menarik pun! So, Yanfie pilih gambar ni sebab ni gambar yang latest Yanfie ada. 
Lokasi : Japanese Village @Colmar Tropicale, Berjaya Hills
Taken by : Mr. Yogi on November 27th, 2011.




Sesape yang tak ditag, boleh je kot nak join kan! So, kalau nak join, [Tekan Sini] Jom ramai-ramai memeriahkan contest ni (^^,) X rugi mencuba, ada rezeki, dapat hadiah!

Tarikh Tutup : 13 Disember 2011


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe