~ Pitiful...Wanted Person ~

Wednesday, November 30, 2011


Selamat Petang. 

Entri petang ni xada kaitan dengan Yanfie pun. Tapi ia berkaitan dengan kawan blogger Yanfie, iaitu FizGraphic! Mesti ramai yang kenal beliau kan? Tadi sempat BW ke belog beliau, dan terbaca plak entri pasai seorang perempuan ni. Hurmm...marah btol Fiz dengan pompuan ni! Tapi kalau Yanfie di tempat Fiz pun, maunya x marah kau?! Rasa nak lempang sampai pengsan pompuan ni.... Kes apa? Kalau korang nak taw, baca kat blog Fiz, [KLIK SINI]


Pompuan ni muka lawa, tapi tulah...perangai x secantik dan selawa rupa kan! Xde guna la lawa camne pun. Sapa² ada kenal pompuan ni x? Pompuan ni dah masuk list WANTED ok! Kalau ada yang kenal, boleh bgtaw Fiz cepat²! Yanfie tolong war2kan je!
*Fiz sabar jelah k, jadikan kes kali ni sebagai pengajaran!
Moral of the story
: Don't judge a book by it's cover!



You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. terima kasih..peace..
    memang geram taw..huh..
    kalau dia kata takdak duit xper..
    nie terus hilangkan diri..3bulan kot duk tunggu..huk huk..
    kasi ajar sikit..

    ReplyDelete
  2. @Hafizzi Aziz : berat mata memandang, berat lagi bahu memikul! Hahaha..

    Saya faham kot, bab baru ari ni mengeluh pasal seseorang! Yg ni ada depan mata, tp x tergamak nk cakap!

    ReplyDelete
  3. miss_yanfie,.. maaf mas beri pendapat.. mungkin dia dah tak ada kat dunia......

    ReplyDelete
  4. @fiQ'Ra : Pendapat fiq'ra tu mmg ada benarnya juga! Mungkin dia sudah tiada, mcm2 boleh jadi kan!

    Tp pada pandngan Yanfie pula, kalau btol dia meninggal, mesti ada tanda2 pada FB/Blog/Twitter @ lain2 seperti ucapan takziah @ dsbg. Btol x? Tapi 'org ni' macam lgsg menghilangkan jejak + diri! Tambah pulak hilang selepas dapat apa yg dia nak, x heran org berfikiran yg bukan2!

    Apapun, wallauhalam! Klu Yanfie di tempat Hafiz, satu je Yanfie boleh cakap, klu btol ada musibah berlaku pada dia, kita minta halalkan jelah, tp klu mmg niat dia nak mengelak, hanya Allah yg boleh balas kan! Allah tu kan Maha Adil.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe