Terkilan

Wednesday, November 30, 2011
















Short Entry ~ Sebenarnya just nak luahkan perasaan kat cni. Sebab ada terkilan dengan sorang hamba Allah tu! Sabar jelah...Jangan salahkan kite ok! Kite bukan *sensitip* lebey...tp kite *sensitip* bertempat okai! Dah la janji tidak ditunaikan, malah boleh bercakap dengan kite tanpa sebarang perasaan bersalah! Dari air muka dia memang xde langsung rasa bersalah! Tapi dalam hati die? Sape taw... Tapi ada aku kesah? Sebab sekarang ni dia yang buat silap kat kite okeiii ! Hurmmm...jangan berjanji kalau tidak dapat ditepati, atleast 'say a word'! U can't keep silent if u'd promised to someone! Sob.....sob....sob!








* Letak background Song Seung Heon Oppa, tengok senyuman SSH Oppa, sejuk cket ati ni... \(>.<)/ 


You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. betul tu..kalau xdpt pun, at least bg thulah an..xreti jage perasaan org ke?sabar jew la --'

    ReplyDelete
  2. @^^eKaTiKaH^^ : A'ah, tulah pasai..dia boleh buat tatau je! Cakap ngan kita ngan selamba, tanpa perasaan bersalah! Haishhh....hangin jerk!

    ReplyDelete
  3. ala terkilannya...sbb oopa ade kat sini! hahaha :D

    ReplyDelete
  4. @TiTi : Haha...yg terkilan tu, bisa diubati dengan mudah bahhh! (^^,)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe