Follow Me @snm.yana

Wednesday, December 21, 2011

Ipad 2 Case With Bluetooth Keyboard


Sape yang pakai iPad? X kisah iPad 1 ke iPad 2 ke... Case/Casing mane yang korang pakai yer? Hurmmm...agak pening nak pilih, sebab banyak pattern sangat! Lagipun nak cari yg betul2 secure untuk iPad tu kan.. Ada terjumpa iPad2 360ยบ Rotate Case (Include Bluetooth Keyboard). Macam best jer...tapi tengok dalam gambar jelah! Xtahu la plak material case nya macamana kan?!

Jom review :-
Sumber : Lelong.com








Best x? Macam best kan...PEACE (^^,)


1 comment:

  1. weeehoooo!! ipad2 hehehe baik beli je casing kat kedai apple, kalau yg leather biasa ratus2 gak, yg penting simple boleh masuk beg :D

    ReplyDelete