Majlis Jalinan Mesra YB Menteri KeTTHA

Tuesday, December 20, 2011


Ni nak share pasal majlis semalam! Nak cakap basi, xla basi lagi...maybe lemau² cket je sebab majlis ni berlaku baru je semalam. Semalam ofis kami adakan Majlis Jalinan Mesra Bersama YB Menteri kementerian kami, yang menggantikan perhimpunan bulanan tu. Rasanya ni perhimpunan terakhir kami bersama YB Menteri bagi Tahun 2011. Alhamdulillah...sampai juga di Dewan De' Seri Endon, Presint 10 walaupun last minute terpaksa tukar plan pasal transport. Thanks pada kawan saya, Azie sebab sudi tumpangkan dan 'drive me home' semalam. Hehehe (^^,) Jom layan beberapa keping pic yang sempat saya kidnap daripada Si Comot Hisham (T_________T)

Table kami...paling depan (^^,)
Dari kiri :
Iqbal, Me, Azie, Anis, Kak Zura, Kak Rose, Kak Fatma, Farid & Hisham (Photographer)



Keseluruhan majlis...ramai jugak yang tak hadir, memandangkan majlis hanya boleh dihadiri oleh staf tanpa pasangan, lagipun kebanyakan ada anak-anak kecil kan! Maybe separuh ajelah yang dapat hadir. Tahniah kepada pemenang Pertandingan Suara Emas, Nur Ashikin (PPAMPS)...memang tip top la suara! Layak masuk 'The Voice' (^^,) Cuma sayangnya, semalam...meja kami x  bertuah! So, sorang pun xada yang dapat cabutan bertuah (hamper)! Hahaha....btw, hepy la sekali sekala dapat berkumpul ramai² macamni, dapat plak goodies bag / door gift yang menarik! Dah cukup puas ati.. Semoga next year ada lagi majlis macamni yang akan dianjurkan oleh ofis kami.






PEACE (^^,)




You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe