Monday Blues#6 | Stok Drama Korea

Tuesday, December 27, 2011


Pagi tadi sebenarnya datang kerja dengan mood yang sangat malas. Macam2 benda nak fikir... Dengan kontrak budak2 PRE (pembantu setia) yang bakal tamat hujung minggu ni, dengan minggu depan dah start final exam, dengan perasaan malas nak buat keje, dengan keje yang menimbun x buat lagi... Hurmmm...

Tapi sempat lagi amek mood untuk download drama² korea! Hahaha...hari ni saja dah dapat download 2 drama, [Secret Garden & Flower Boy Ramyun Shop]. Esok nak download drama apa pulak yer?! Kalau ikutkan dalam list, banyak lagi drama best yg belum didownload! Sebenarnya, ni stok drama untuk tontonan selepas dah habis final exam nanti! Advanced gile kan, padahal final exam belum start lagi, lagi 4 minggu baru abes... 



Okla, mau pulang duluan...tapi dapat pulang dengan hati yang gumbira, sebab dapat info kontrak budak2 PRE ni bakal disambung lagi setahun! Yes²....tahniah pada korang! Saya antara orang yang paling hepy bila kontrak korang disambung. Senyum lebar² okayyyy...
(T___________________________T)





You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. wah..ade cite flower boy ramyun tu lah..cam best je drama tu..baru merangkak nak dwld drama tu..

    ReplyDelete
  2. @Syukri Mohtar : Ada member yg dah tgok, katanya best! Sbb tu cepat2 donlod tu (^^,)

    ReplyDelete
  3. I like watching the Secret Garden movie. It took me and my friends for how many days watching the series.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe