Pagi Yang Haru Biru... Jom Berangan!!!

Thursday, December 15, 2011


Selamat Pagi semua! Hari ni dah Khamis erk? Cepatnya... Isnin minggu depan dah gaji daaa~
Tengah buat kerja, tapi sempat lagi nak menghupdate kat cni. Ni adalah salah satu kelebihan blog, boleh mengurangkan stress! Sebab hari ni pagi2 lagi dah stress sama Bos + Pegawai kat ofis ni. Pagi Khamis yang indah ni tiba2 bertukar haru-biru & kelam-kelibut... Sekarang rasa mual2, rasa nak muntah sebab stress sangat!! (Korang pernah alami x macam saya?) Lepas minum air putih banyak2, baru lega cket... Cepat2 la PRU, saya dah tak tahan nak mengadap pegawai2 ni okay (O_____________O)

Untuk menghilangkan 'Bitter Sweet' pagi ni, apa kata kita sharing tempat holiday yang kita teringin sekali nak pergi? Rasa macam nak pergi bercuti...tapi tempat yang berangan nak pergi tu jauh + kos tinggi! So...rasa macam belum mampu! Korang ada x Lokasi Percutian Impian korang?

Credit : Hafizzi Aziz

Saya...teringin nak pergi ke Tanah Suci, itu of c0s pilihan pertama! Dan kalau boleh, lepas kahwin, menunaikan Umrah di Tanah Suci adalah destinasi pilihan untuk 'honeymoon'. Insyaallah, klu ada rezeki. Dan destinasi ke-2 adalah Korea. Teringin nak pergiiii....sape nak support ni??? (^^,)




You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. haaa.. penah penah.. tp.. slalunye, rawatan pertama ialah gelak dengan tidak semena2 iaitu gelak kat perkara yang tak kelakar (tapi imagine ianya kelakar).. hehehe.. i wanna go to korea too! tp bile ade rezeki lebih lah kot.. ntah bile agaknya.. ;)

    ReplyDelete
  2. give me 5 bebeh! ofis sini bukan haru biru dah tp mcm haru biru ungu merah hati jahanam! hahaha

    psst! jom ke korea! :D

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe