Plan Hujung Minggu

Sunday, December 18, 2011


Esok hari Ahad kan? Esok nak pergi mana yer?! Gian nak kuar berpoye2, berjalan2, berlibur sakan & menghabiskan duet yang ada (habiskan sisa2 duet yg ada sebab lusa kan gaji (^^,)! Yelah, macam dah lama sangat x kuar berlibur ni... Asek duk pk koje, study...study, koje! Mood nak berjalan2 pun xde... Memandangkan petang tadi baru je abeh kelas yg terakhir untuk semester ni, so...x salah kan esok nak p berpoye2 sepuas2nya! Kena release tension dulu sebelum nak mengadap final exam kurang daripada 3minggu lagi. Huhuhu...

MOOD : LEGA (FOR TEMPORARY)


Tapi esok nak pergi mana ye? Nak p tengok wayang? Kompom2 dah penuh kot kalau on the spot baru nak g beli tiket. Nak pergi shopping? Nak shopping ape? (Macam xde barang nak beli pulak). IDEA...IDEA...IDEA...malam ni sila datang ke dalam mimpi okey!!! Mau ketiduran duluan yer. 

SELAMAT MALAM | GOOD NIGHT | WAN'AN
(t______________________t)



You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe