1st Paper - TITAS on 5 Jan 2012

Friday, January 06, 2012


Sekarang semua student UiTM dalam musim exam. 
Waaaa....final exam da! Rasa macam baru je semalam daftar modul! Cepatnya masa berlalu.

 

Semalam dah settle dengan satu paper, paper TITAS. Semalam pun hentam kromo jer. Punya la tak minat subjek ni, sebab subjek Sejarah pasal Tamadun dulu-dulu tu. Hurmmm...tp yang terkejutnya, dalam banyak2 subjek, carry marks untuk subjek TITAS ni la yang paling tinggi.
Tinggal lagi 2 paper yang perlu dihadapi. Lagi 2 minggu baru boleh merdeka.
Next....

AUTOMATION (11/1) + COMMUNICATION (17/1) = TENSION

 

PEACE (^^,) Wish Me Luck!





You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe