2nd Paper ~ Office Automation on 11 Jan 2012

Wednesday, January 11, 2012


Alhamdulillah..petang tadi dah selesai dengan paper ke-2 iaitu Office Automation (OSM402). Settled with 2 paper, 1 more left. Tak sabar nak habis...

Kesimpulan : Kertas Office Automation petang tadi, kebanyakan daripada kami keluar 45minit lebih awal daripada dewan peperiksaan, termasuk saya...hahaha! Nak cakap semua boleh jawab? Tak adala sampai confident macam tu sekali kan. Tapi alhamdulillah, banyak soalan yang boleh dijawab daripada yang tak dapat nak jawab. Malas nak fikir lagi...soalan yang tak berjawab tu, semuanya soalan yang memang tak termasuk dalam tajuk-tajuk yang dibaca. Soalan yang ada dalam PYQ (Past Year Question), semuanya dijawab dengan confident! Hopefully, semua jawapan tu betul... Tapi sebenarnya, kertas peperiksaan akhir semester ni 'sedikit susah' kalau nak compared dengan soalan semester lepas. Untungnya sape yang amik subjek ni semester lepas! 

Apa pun, sekarang....tutup buku TITAS, OFFICE AUTOMATION, kita buka buku HUMAN COMMUNICATION pulak! Subject yang paling bikin kami nebes!
Standby for next Tuesday (17 Jan 2012).

PEACE (^^,)




You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe