Baucer Buku 1Malaysia ~ 2012

Wednesday, January 18, 2012


Alhamdulillah...semalam kami semua telah mencapai kemerdekaan untuk kali ke-2! Hahaha...semalam dah selamat menghabiskan kertas peperiksaan yang terakhir. Hopefully okla.. Semalam paper Communication! Bak kata JacJac, feberet subject, tapi xbley score! Haha...samalah kita. Salah satu subject feberet, tapi xbley nak score untuk final. Kenapa erk? Saya taw kenapa...sebab ia adalah satu subject yang memerlukan pembacaan & pemahaman yang sangat tinggi. Dan subject membaca ni memang kekurangan saya. X minat membaca okeiii (^^,) Mungkin itu adalah salah satu sebab penting yang membuatkan kami xdapat nak score untuk final. Apa pun, semua dah lepas...hanya mampu berdoa~

Semalam lepas habes paper, kami terus ke INTEKMA..untuk amik baucer buku 1Malaysia ney! Ramai betol..nak kena beratur panjang, tapi x lama pun! Hahaha... X sabar nak p 'shopping' pakai baucer ney! Terima kasih Kerajaan Malaysia (^^,)


Sebelum balik, ternampak Liyana Shamsudin tengah shooting dekat depan INTEKMA. Scene naik teksi. Hahaha...tatau pulak drama apa. Tapi beliau sangat comel...kurus & tinggi. Pakai 'spek nerd' tu, dress ala² princess gitu...

PEACE (^^,)


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. haa.. pasal voucer ni.. kita just boleh beli buku dkt popular je ke? hee..

    p/s: fa x ambil lagi sbb tgh cuti sem.. bln 2 baru ambil.. ^^

    ReplyDelete
  2. @fa : Dekat Popular & MPH sahaja... Tulah, buku teks kami xde jual kat kedai ni.. so nampaknya terpaksa habiskan voucher ni beli buku2 len + stationery sajelah~ Fa plak camne? Buku teks ada x jual kat kedai2 ney?

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe