Study vs Stado

Sunday, January 15, 2012


Semua dah tidur ker? Mesti ada yang mimpi dah sampai ke London agaknya!
Huhu...sekarang jam 2.05 am (dah masuk ari Ahad). Ada lagi 2 hari untuk study, rasa macam x cukup masa! Stress dengan last paper ney (T______T)
Mata tersangat mengantuk, tapi banyak menda lagi nak kena baca untuk hari Selasa ni.

 

Esok plak pagi2 nak kena p hantar Mr.Yogi ke airport. 
Hurmm...patut malam ni kena tido awal, takut terbabas plak nak bangun awal esok kan.

Selamat malam semua. Mimpi indah-indah! Sleep tight!
PEACE (^^,)

You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. comey blog ni.. heheh...

    Kat UTM ni, student ambil inisiatif minta pihak u anjurkan pesta buku dengan menjemput penerbit/pengedar buku-buku ilmiah dari luar. So that, diorang boleh guna kupon tu untuk beli buku yang diperlukan dalam kuliah..

    But still, i'm not very sure about that.. Just wait and see..

    All the best for your exam ya!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe