[Free Doodle] Segmen Saya Join, Pasti Dapat Doodle

Friday, February 24, 2012


Salam Jumaat (^^,)

Hari ni baru sempat nak update entri baru. Tapi Yana dah dapat doodle comel daripada Hafizzi Aziz a.k.a Are-Peak sepertimana yang beliau dan janji kan?! Kalau korang join Segmen Saya Join, Pasti dapat Doodle yang Are-Peak anjurkan aritu, kompom korang pun dapat jugak doodle yang macamni kan? 

Tadaaaaa.....ni doodel comel yana (^^,)


Comel giler kan doodle ney (^^,) Yana dah letak dekat sidebar belog Yanfie's Cottage.
Thanks Are-Peak. Nanti buat lagi segmen yang macamni k, kompom Yana join. Join segmen macamni, bukan setakat dapat doodle je, malah dapat BW sesama blogger yang dah join & boleh tambah follower. Ramai jgk member blogger yang datang melawat kat sini, thanks semua taw! Yana wajib melawat korang balik (^_____^)

PEACE (^^,)



You Might Also Like

3 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe